>Genieten op familieboerderijen in Zuid-Tirol

>Versgeperste sapjes, heerlijke kazen en eigen gebakken brood. Het leven op de boerderij in Zuid-Tirol biedt zo veel meer dan rust en een schitterende omgeving. Families krijgen een warm onthaal in het leven van de boer en boerin. Kinderen hebben een leerzaam speelterrein op het boerenerf. Ouders hebben alle tijd om te genieten van hun rust én de ambachtelijke producten van hun vakantieomgeving. De speciale familieboerderijen in Zuid-Tirol zijn een heerlijke vakantiebestemming voor kinderen van alle leeftijden. In de vakantiewoningen zijn kinderbedjes, kinderstoelen, kinderbadjes, kinderbestek en een babyfoon aanwezig. Wanneer de ouders er even tussenuit willen, passen de boer en boerin graag op. Tijdens hun verblijf op de boerderij leren de gasten als vanzelf wat de dieren zoal eten en hoe je kaas, wijn of hoe je appelsap maakt. Alle boerderijen liggen ver van het drukke verkeer en hebben een eigen, veilige kinderspeelplaats.
Elke dag op de familieboerderij begint met een supergezond ontbijt van eigen bodem. Verse eieren, zelfgemaakte kaas, worst en jams voor op brood en de hele dag door staan melk, vruchtensappen en verse thee tot ieders beschikking.
Eenvoudig zijn ook de kosten van een vakantie in een van de familieboerderijen. De prijs voor een vierpersoons vakantiewoning ligt rond de 70,- euro per dag. Meer informatie Roter Hahn: www.roterhahn.it (ook in het Nederlands), Meer informatie Zuid-Tirol: www.suedtirol.info

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.