>Gratis caravanovertocht bij DFDS

>Vakantiegangers die met de caravan op reis gaan, hebben bij DFDS Seaways dit voorjaar en zomerseizoen extra voordeel. Bij vertrek vanuit Nederland op zondag, maandag of dinsdag neemt de ferrymaatschappij, die vaart tussen IJmuiden en Newcastle, de caravan gratis mee. Het kostenloze retour geldt alleen voor caravans (tot 7 meter) en is van toepassing bij het boeken van een gewone overtocht. Newcastle is een gunstig uitgangspunt voor vakanties naar midden en noord Engeland, Wales en natuurlijk Schotland. Het campingaanbod varieert van rustige natuurcamping tot luxe, unieke locaties met talloze faciliteiten.
Boeken van de speciale caravanaanbieding in combinatie met een gewone overtocht kan via dfds.nl. De reservering is op basis van flexibele tarieven en dient minimaal een maand voor vertrek gemaakt te worden. Er is een beperkt aantal plaatsen per afvaart beschikbaar.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.