>Helikoptervlucht via VakantieXperts

>>Helikoptervlucht via VakantieXperts 9In dertig plaatsen in Nederland bieden vestigingen van de landelijke reisbureauketen VakantieXperts dit jaar in de periode van 30 april t/m 4 oktober wederom een uniek vliegevenement aan: de HeliXperience.
Klanten van VakantieXperts wordt de mogelijkheid aangeboden om een rondvlucht per helikopter te maken boven hun eigen woongebied. Een helikoptervlucht is voor de meeste mensen een bijzondere ervaring. Zelden krijgt men de kans om zó laag boven het eigen woongebied te vliegen dat er naar de buren gezwaaid kan worden.
Vorig jaar was HeliXperience één van de beste ééndaagse vliegevenementen van 2007. In totaal maakten ruim 2700 reisbureauklanten, meer passagiers dan in vijf Boeing 747 Jumbo Jets vervoerd kunnen worden, een rondvlucht boven hun eigen woongebied. In veel plaatsen zijn er op het laatste moment nog extra rondvluchten ingezet om aan de grote belangstelling tegemoet te kunnen komen. Tijdens HeliXperience worden ca. 25 helicoptervluchten van ca. 8 minuten uitgevoerd. Per vlucht kunnen 3 passagiers mee, zodat minimaal 75 mensen een rondvlucht kunnen maken boven hun eigen woongebied. Tickets voor een rondvlucht zijn te reserveren voor € 59 per persoon bij de vestigingen van VakantieXperts. Normaal kost een rondvlucht per helikopter al gauw € 89. www.vakantiexperts.nl

One Response

  1. Jonesy

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.