>Leontien opent mei-fietsmaand

>Leontien Zijlaard – van Moorsel, Nederlands beroemdste ex-wielrenster, fietst maandag (28 april) op Keukenhof in Lisse officieel de Meimaand Fietsmaand open. Dat doet zij door, voor het eerst in de geschiedenis van de nationale voorjaarstuin, tussen de tulpenbedden te fietsen. Dit fietstraject zal in de avonduren van 1, 2 en 3 mei ook open zijn voor het publiek. Het is voor het eerst dat fietsers enige uren op Keukenhof mogen rijden.
Van Moorsel wordt tijdens de officiële aftrap van het grootste landelijke fietsevenement geëscorteerd door Jos Vranken, algemeen directeur van het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen en Piet de Vries, algemeen directeur Keukenhof.
De Meimaand Fietsmaand is een initiatief van het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen in samenwerking met de Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie, de Nederlandse Toer Fiets Unie en het Landelijk Fietsplatform. Voor dit grootste nationale fietsevenement zijn meer dan 300 speciale, soms unieke fietsroutes uitgezet en ‘aangekleed’. Meer informatie: www.meimaandfietsmaand.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.