>Leven als nomade in Otterlo

>Ooit wel eens geslapen in een Gers? Nee zeker. U weet niet eens wat het is? Een gers is de naam voor een typische ronde Mongoolse tent, waarin in de praktijk hele gezinnen tegelijkertijd slapen. Wie dat wel eens wil ondervinden kan zo’n gers nu huren in het Veluwse Otterlo. Otterlo Actief heeft vier van die dingen opgesteld in het bos. Ze zijn geïsoleerd met schapenvilt, zodat ze geschikt voor alle weersomstandigheden. Het is primitief leven in zo’n tent. Het verwarmen gebeurt met een houtkachel en er is geen elektriciteit of stromend water in de indianentent. Even verderop is wel een sanitair gebouw te vinden. Een gezin moet 75 euro per nacht betalen.
www.otterlo-actief.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.