>Luxe wachten in Helsinki

>De Finse luchtvaartmaatschappij Finnair opent in het najaar van 2009 een luxe spa en wellness centrum op de luchthaven van Helsinki. Het wellness complex biedt straks het groeiend aantal transitpassagiers tussen Europa en Azië een keur aan wellness faciliteiten en behandelingen. Naar verwachting zal het aantal Finnair passagiers die vanuit Europa via Helsinki naar het Verre Oosten vliegen in 2008 groeien naar 1,3 miljoen. ‘Om de verwachte groei in passagiers aan te kunnen wordt de internationale Non-Schengen terminal op de luchthaven van Helsinki flink uitgebreid. In deze uitbouw komen onze nieuwe via.Helsinki Lounge en het nieuwe spacentrum zodat onze klanten in alle comfort op hun aansluitende vlucht kunnen wachten,’ aldus Michael Maass, Finnair Sales Director Nederland. Het spacentrum bestrijkt een oppervlakte van ruim 1500 m² en wordt voorzien van onder meer een sauna, mineraalbaden, dompelbaden en kamers voor persoonlijke behandelingen. Bijzonder wordt de sauna die uitzicht biedt op het platform en de start- en landingsbaan. www.finnair.com.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.