>Malta klaar voor festivalseizoen

>
Het festivalseizoen gaat een spetterende start tegemoet op Malta. Deze eilandengroep bestaande uit de eilanden Malta, Comino en Gozo heeft naast een schat aan historie en een Mediterraan klimaat ook het nodige festivalvertier te bieden. De komende maanden vindt men op de eilanden Malta en Gozo vertier bij festivals van verschillende aard.
Het zustereiland Gozo is kleiner dat het hoofdeiland Malta en heeft een geheel eigen karakter. Voor het eerst dit jaar wordt er op Gozo het Fireworks festival georganiseerd in combinatie met Lejlet Lapsi, het nachtelijke kunst, cultuur en shopping evenement. Het vuurwerkspektakel staat gepland van 1 t/m 3 mei 2008.
Powerboat P1 is een één van de snelst groeiende motorsporten in Europa en combineert spectaculaire wateracties met de glamour van een internationale motorsport.
De spectaculaire Grand Harbour van Valletta, omgeven door historische plekken en imposante kastelen, is een unieke host voor het Powerboat P1 evenement. Dit jaar vindt de Powerboat P1 Grand Prix op Malta plaats van 6 t/m 8 juni.
Van 19 t/m 22 juli is de Grand Harbour van Valletta geheel in de jazz sferen met het Malta Jazz Festival evenement. www.visitmalta.com

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.