>Mega-platenbeurs in Utrecht

>Platenzaken in de problemen, zo luidde onlangs de kop boven een artikel waarin de teloorgang van een groot aantal lang bestaande platenzaken werd geschetst en de opsomming loog er niet om. Van deze neergaande trend valt echter niets te merken op de Mega Platen & CD Beurs in Utrecht: voor standhouders valt er geen enkele plaats meer te bemachtigen – helemaal volgeboekt – en uit de hele wereld stromen op 5 en 6 april gegarandeerd weer tienduizenden bezoekers naar de Jaarbeurs voor dit popfestijn.
De Mega Platen & CD Beurs vindt plaats in Jaarbeurs Utrecht, op zaterdag 5 april van 9.00 tot 18.00 uur en op zondag 6 april van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang bedraagt 11 euro. Kaarten in de voorverkoop zijn verkrijgbaar bij alle ANWB kantoren. Alle verdere informatie is te vinden op www.recordplanet.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.