>Nieuwe campinggids voor Salzburgerland

>>Nieuwe campinggids voor Salzburgerland 12Wakker worden door de vogels, recht uit je bed een frisse duik in één van de Salzburger meren en dan de geur van gebakken eieren en verse koffie: op de 72 campings in het SalzburgerLand sta je met de tent of caravan midden in de natuur. In de schaduw van de bomen, pal aan het meer en met uitzicht op de bergen biedt het SalzburgerLand een vakantie dicht bij de natuur. 72 campings staan in de nieuwe brochure “Camping im SalzburgerLand”; een voordelige vakantie naar ieders smaak. Campings zijn er in het SalzburgerLand in alle soorten en maten: van de intieme familiecamping tot het uitgebreide activiteitencentrum. In de Pinzgau staat in Bruck aan de Glocknerstraße het meermaals onderscheiden Sportcamp Wolferlgut als het non-plus-ultra van de vrijetijdsbesteding. “Vakantie onder vrienden” belooft het familievriendelijke Seecamp Zell am See, dat tot de beste campings van Europa behoort. Meer dan 30 campings in het SalzburgerLand liggen direct aan een van de prachtige, glasheldere meren. De nieuwe brochure bevat alle 72 campings in het SalzburgerLand. Overzichtelijk staan de campings op het internetplatform camping.salzburgerland.com. Deze site is in nauwe samenwerking met het belangrijkste campingplatform van Oostenrijk www.campingfuehrer.at opgesteld.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.