>Nieuwe editie Zimmer Frei

>Recentelijk is de 20e editie van Zimmer Frei verschenen. Zimmer Frei is sinds 1986 de Nederlandstalige Bed and Breakfast gids voor Duitsland en Oostenrijk. Het uitgangspunt bij de samenstelling is het aanbieden van een overzicht van voordelige overnachtingsadressen met een goede prijs/kwaliteit verhouding. De gegevens van alle 3.500 adressen zijn voor 2008 gecheckt en geactualiseerd. De adressen zijn verdeeld in Bed and Breakfast adressen (‘Privatzimmer’), kleinschalige pensions, vakantiewoningen (‘Ferienwohnungen’) en particuliere hotelletjes.
De gids is eenvoudig van opzet en daardoor ook doeltreffend. De opmaak van de gids is simpel gehouden. De kaartjes voorin de gids laten de autobahnen in Duitsland zien. De plaatsnamen wijzen de weg naar de adresgegevens verderop in de gids, overzichtelijk gerangschikt op alfabetische volgorde van plaatsnaam. Als extraatje is in deze 20e editie een handig gidsje met zogenaamde ‘Autohöfe’ bijgevoegd. Een Autohof is een combinatie van wegrestaurant, motel, tankstation en garagebedrijf nabij de Autobahn. Doorgaans kan er hier goedkoper getankt worden dan bij tankstations direct gelegen zijn aan de Autobahn. Zimmer Frei is verkrijgbaar bij de ANWB winkels (in België via de Standaard boekhandel), de (reis-)boekhandel en via de website evron.nl. De winkelverkoopprijs van Zimmer Frei is € 13,50. Het ISBN-nummer is: 977-90-77748-07-7.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.