>Nieuwe routes door Zwitserland

>De stichting ZwitserlandMobiel (SchweizMobil, voorheen Veloland Schweiz) en Zwitserland Toerisme hebben in Murten in de regio Fribourg het grootste nationale routenet voor langzaam verkeer gelanceerd. Het net van 20.000 km met een uniform bewegwijzeringssysteem omvat routes voor wandelaars (6300 km), fietsers (8500 km), mountainbikers (3300 km), inline-skaters (1000 km) en kanoërs (410 km). Dat levert onbegrensde mogelijkheden op voor een actieve vakantie in Zwitserland. Een uitgebreid servicepakket van partnerbedrijven op het gebied van logies, bagagevervoer, openbaar vervoer en verhuur van sportattributen vult het ZwitserlandMobiel-routenet aan. Vanaf nu kunnen wandelaars, mountainbikers, inline-skaters en kanoërs langs uniform bewegwijzerde routes op verkenning gaan. De symbolen zijn makkelijk te onderscheiden: groen is wandelen, lichtblauw is fietsen, okergeel is mountainbiken, paars is inline-skaten en turkoois is kanoën. Verder zijn 57 routegidsen beschikbaar, verkrijgbaar in het Engels, Duits en Frans. Wie een arrangement met verzorgd bagagevervoer langs een van de SchweizMobil-routes zoekt, kan die kiezen uit de brochure SwissTrails. Swisstrails

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.