>Ode aan Pavarotti op Malta

>Op zaterdag 12 juli zingt de jonge Maltezer tenorJoseph Calleja samen met operasterren Nataliya Kovalova en George Petean de sterren van de hemel op een unieke locatie: het pittoreske St George’s plein in Valletta, de hoofdstad van Malta. Dit concert is een lofzang op legendarische operazanger Pavarotti en wordt begeleid door niemand minder dan Mro Brian Schembri en het Tsjechische Janacek Philharmonisch Orkest. Hoofdrolspeler is de Maltezer tenor Joseph Calleja. Calleja is nog maar 29 jaar oud en nu al een graag geziene gast bij grootse internationale gezelschappen. Zijn stem wordt door liefhebbers beschreven als de eerste stem die een brug slaat tussen het geluid van de oude school en de operawereld van de 21e eeuw.
Het Janacek Philharmonisch Orkest, opgericht in 1954, staat bekend om het volle, diepe geluid, de bijzondere muzikale expressie en technische kwaliteit. De kaarten zijn online verkrijgbaar via www.nngpromotions.com .
De Maltezer archipel bestaat uit drie eilanden: Malta, Gozo en Comino. De talen zijn Maltees en Engels, de munteenheid is sinds 1 januari 2008 de euro. De eilanden liggen strategisch in het hart van de Mediterranee: 93 km ten zuiden van Sicilië en 288 km ten noorden van Afrika.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.