>Open dag bij FlevOnIce

>Zaterdag 3 mei houdt FlevOnice te Biddinghuizen een open dag. De open dag staat in het teken van de mogelijkheden op FlevOnice in de zomermaanden. Deze speciale dag begint om 10.00 uur met een spectaculair startschot in het kader van de landelijke fietsmaand. Belangstellenden kunnen tot 17.00 uur gratis en vrijblijvend kennismaken met een variatie aan leuke en gezonde sporten.
De ambassadeur van FlevOnice, Rintje Ritsma, zal de gehele dag aanwezig zijn om onder andere te assisteren bij diverse clinics. Het wordt een dag vol demonstraties, clinics, tijdritten en toertochten; skeeleren, ligfietsen, steppen, skiken, rolski, nordic walking/ blading en elektrische fietsen. Naast de activiteiten op de asfaltbaan zorgt FlevOnice voor een muzikale noot en een speciaal kinderprogramma. Er zijn diverse stands met sportkleding en sportuitrustingen. Verder is het mogelijk om sportmedisch advies te krijgen. www.flevonice.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.