>Paardrijden langs Deense waddenkust

>In het zuiden van Jutland kunnen paardenfans en natuurliefhebbers in het nieuwe vakantieseizoen genieten van tochten door en langs het zogeheten marsland, de drassige gronden langs de kust van West-Jutland – tegenover de Deense Waddeneilanden. Er worden tochten met Westernpaarden aangeboden van vier uur tot en met twee dagen, steeds onder deskundige leiding. De tochten zijn ook geschikt voor mensen zonder paardrij-ervaring. De tweedaagse tocht voert in twee etappen van elk ongeveer 25 kilometer van Gallehus bij Møgeltønder naar de Bisonfarm Petersminde bij het kustplaatsje Hjerpsted en vervolgens terug langs het strand van de Deense Waddenzee naar het plaatsje Højer. Onderweg ervaren de deelnemers de kwetsbare natuur van de Deense marsgebieden, de dijken en de door stormvloeden gevormde kusten, evenals van de landbouwgebieden. Gegeten wordt als cowboys in de openlucht bij een houtvuur. Deelname aan de tweedaagse tocht kost € 385 per persoon. Alle tochten worden aangeboden van mei t/m oktober. Meer inlichtingen: Longview Horseback Riding, Højervej 47, DK-6270 Tønder, tel. +45 2441 6617, e-mail: horse@longview.dk

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.