>Peru populairder bij Nederlanders

>>Peru populairder bij Nederlanders 9Het aantal Nederlanders dat met eigen ogen de adembenemend mooie wonderwereld van Peru gaat bekijken, is vorig jaar plotseling spectaculair gestegen. Na jaren zo rond de 11, 12.000 te hebben geschommeld, reisden in 2007 bijna 18.000 landgenoten naar de parel van Zuid-Amerika. De groei van 44 procent kwam vooral in de laatste maanden tot stand en zet ook dit jaar fors door. Daarmee dragen de Nederlanders substantieel bij aan het behoud van de rijke natuur en het beroemde cultureel erfgoed. Met de groei van 44 procent streeft Nederland andere Europese toeristennaties ver voorbij. Ook KLM merkt een behoorlijke toename van de vraag voor vluchten naar Lima. Latijns Amerika is sowieso een belangrijk speerpunt voor Air France KLM. Daarom breidt KLM deze zomer de vluchten naar Lima uit van 6 naar 7 vluchten per week.
Om aan de groeiende vraag om informatie te kunnen voldoen, was het Peruviaanse verkeersbureau dit jaar prominent aanwezig op zowel de Vakantiebeurs in Utrecht als de Salon des Vacances in Brussel. Wegens groot succes is nu al besloten dat ook in 2009 (respectievelijk 14-18 januari en 5-9 februari) PromPerú in Utrecht en Brussel zijn opwachting zal maken.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.