>Skiën nog steeds mogelijk!

>In het Stubaital is het skiseizoen nog niet voorbij. Op de Stubaier Gletscher kan nog volop geskied en gesnowboard worden tot en met 31 mei. Met een uitstekende basis van natuurlijke sneeuw en kunstsneeuw zijn de pistecondities uitstekend voor een goed seizoenseinde. De vliegverbindingen vanaf Amsterdam, Rotterdam of Keulen maken korte skiuitjes mogelijk waarvoor ook speciale kortingen of verblijf en skipas gelden. Na 30 maart gelden zeer rustige aantrekkelijk geprijsde wintersportweken. Het 35 km lange Stubaital begint even ten zuiden van Innsbruck, de hoofdstad van Tirol. Via de autosnelweg die naar de Brennerpas voert, is het dal gemakkelijk te bereiken. Omgeven door 80 gletsjers en 103 drieduizenders vormt het Stubaital met de hoofdplaatsen Neustift, Schönberg, Mieders, Telfes en Fulpmes een veelzijdige sportieve bestemming voor het hele jaar. Vooral de aktieve vakantieganger wordt op zijn wenken bediend: de Stubaier Gletscher vormt met 110km pistes het grootste gletsjerskigebied van Oostenrijk; ook het skicentrum Schlick 2000 in Fulpmes, in het familieskigebied Serlesbahnen bij Mieders en bij de Elfer Bergbahn in Neustift bieden perfekt geprepareerde pistes. www.stubai.at

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.