>Sportieve moederdag in Salzburgerland

>Het SalzburgerLand is een perfecte bestemming voor de hele familie. Diverse familieaccommodaties zorgen voor een onbezorgde vakantie voor het hele gezin. Daarnaast kan men genieten van alle bezienswaardigheden, de prachtige omgeving en de natuur in het SalzburgerLand. Dit alles kan gemakkelijk en goedkoop met de all inclusive SalzburgerLand Card. Speciaal voor de hele familie wordt van 9 t/m 11 mei 2008 rond moederdag het jaarlijkse Ra.Go.La. evenement georganiseerd in het Salzburger Seenland. Tijdens dit familie-evenement staan de activiteiten fietsen, golfen en een oriënteringsloop centraal.
Ra.Go.La. is een afkorting van “RAdfahren”, “Golf” (MiniGOlf) en “OrientierungsLAuf”. Het 3-daagse jaarlijkse sportevenement is een initiatief van het lokale VVV kantoor in het Salzburger Seenland en vindt dit jaar plaats van 9 t/m 11 mei, het weekend van moederdag. Het Ra.Go.La. evenement geeft sportieve families een reden om met moederdag gezamenlijk een weekendje weg te gaan naar het SalzburgerLand om zo deel te nemen aan de vriendschappelijke wedstrijd voor families uit heel Europa. De hele familie moet een aantal vaardigheidsoefeningen doen met de fiets en op de minigolfbaan. www.ragola.at, www.vakantie.salzburgerland.com, www.salzburgerlandcard.com

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.