>TV-programma over Dierenpark Emmen

>>TV-programma over Dierenpark Emmen 9Zoo Héé is de titel van het TV-programma over vele verrassende ontmoetingen die presentatrice Margreet Beetsma heeft met exotische dieren in Dierenpark Emmen. Tijdens de opnamen begeeft ze zich tussen een tiental wurgslangen, test ze het buitenverblijf van de Siberische tijgers op veiligheid en maakt ze het toilet van de naakte molratten schoon. Wie zulke unieke karweitjes achter de schermen meemaakt, staat regelmatig versteld van alles wat de dieren doen of juist niet doen. De tijger reageert eerst nauwelijks op het geurspoor dat Margreet met parfum heeft uitgezet, maar als die grote kat plotseling een bloemkool vindt, gaan alle remmen los. Wie ziet hoe die tijger achter de bloemkool aan gaat, duikt, te water gaat, wegdraaft en weer aan komt sprinten, denkt alleen nog maar: “Zoo Héé, dat had ik nooit van die tijger verwacht”. Net zo verrassend is het verborgen leven van sommige tropische rupsen of de voortplanting van de naakte molrat. Het programma Zoo Héé wordt samengesteld door Moomba! Media uit Groningen en wordt wekelijks door TV Drenthe uitgezonden op de donderdagavond.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.