>Vakantietip tegen werkdip

>>Vakantietip tegen werkdip 11De toonaangevende touroperator Corendon laat op een bijzondere manier van zich horen. Vandaag is er namelijk een unieke actie gestart: de Middag-dip Super Sale’. Tussen 14.00 en 16.00 uur biedt de touroperator een spotgoedkope vakantie aan, die slechts voor tien mensen te boeken is. Elke dag een nieuwe aanbieding, die ’s ochtends om 9.00 uur bekend wordt gemaakt. Het beste medicijn voor de middagdip! Bijna iedereen kent het wel: na de lunch volgt in veel gevallen de onontkombare middagdip. In het zuiden kiezen ze dan voor een siësta, maar in Nederland komen we niet verder dan ‘Cup-a-Soup’. Corendon brengt daar verandering in met de ludieke actie ‘Middag-dip Super Sale’. Elke dag biedt de touroperator een supergoedkope vakantie aan, die alleen tussen twee en vier uur ’s middags te boeken is. Daar word je dus wel wakker van. De reizen die Corendon aanbiedt, blijven geheim. Om 9.00 uur ’s ochtends wordt op de website www.corendon.nl bekend gemaakt welke reis er die dag voor een bodemprijs wordt aangeboden. En dan is het zaak om die reis precies tussen 14.00 en 16.00 uur te boeken: wat ook alleen maar op de site van Corendon kan.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.