>Verdubbeling bezoek aan Israël

>Bezoekersaantallen laten zien dat in de eerste maand van dit jaar 181.956 personen vanuit de hele wereld Israël hebben bezocht. Dit is meer dan een verdubbeling ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Het aantal reizigers vanuit Nederland laat eveneens een flinke stijging zien. In
januari 2008 zijn in totaal 2.868 Nederlanders naar Israël op reis gegaan, dat is
45% meer dan in januari 2007. Uitblinker is de stijging van maar liefst 91% van bezoekers vanuit Europa. Alleen al in de maand januari brachten in totaal meer dan 100.000 Europeanen een bezoek aan Israël. De cijfers zijn afkomstig van het Israëlisch Centraal Bureau voor Statistiek en het Ministerie van Toerisme in Israël. Met het oog op de viering van het 60-jarige bestaan van de staat Israël in mei 2008 verwacht het Israëlisch Ministerie van Toerisme dat de stijging van bezoekersaantallen zal doorzetten. www.60israel.org

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.