>Wandelen door Engeland

>Het vierde Peak District Walking Festival dat plaatsvindt van 19 tot 27 april behoort dit jaar opnieuw tot de grootste wandelevenementen van Engeland. Met meer dan 100 wandelingen op ieder denkbaar niveau biedt dit negendaagse wandelfeest beginners en gevorderden de kans het prachtige Peak District te voet te verkennen. Peak District in het graafschap Derbyshire in de East Midlands is het eerste Nationale park van Engeland en kent een adembenemende schoonheid van ongetemd woeste natuur en zachtgroen glooiende heuvellandschappen.
In deze spectaculaire omgeving biedt het Walking Festival wandelingen met of zonder begeleiding door lokale gidsen die kunnen vertellen over thema’s als eten & drinken, geschiedenis, erfgoed en geologie, maar ook sport, spoken en tal van andere onderwerpen.
Wandelaars die Peak District op hun eigen wijze willen ontdekken kunnen gratis audiotours downloaden voor MP3-spelers en mobiele telefoon. Deze downloads zijn beschikbaar via www.discovereastmidlands.nl en gaan vergezeld van uitgebreide achtergrondinformatie en een landkaart waarop de route is ingetekend.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.