>Zoo Parc Overloon in nieuw jasje

>Zoo Parc Overloon heeft de afgelopen weken diverse verbouwingen ondergaan en is daarmee helemaal klaar voor lentekriebels en de daarmee gepaard gaande bezoekersstroom. Ook de dieren lijken al lentekriebels te krijgen. De afgelopen weken zijn in het park namelijk de eerste twee kamelen van dit jaar geboren en de roodpootseriema’s zijn al aan het nestelen.
Het Panda Paviljoen en de souvenirwinkel zijn flink uitgebreid. Ook de terrassen worden vergroot, vanwaar bezoekers een prachtig uitzicht hebben op de Aziatische Maidan. De speeltuin is tevens geheel vernieuwd en verplaatst. Naast de kinderboerderij is een prachtig biotoop voor reuzenmiereneters gerealiseerd. Verder is de witte vallei bij de botanische tuin getrokken en is de route in verschillende delen van het park verlegd zodat bezoekers zich, via de bijzondere uitkijkjes, nog dichterbij de dieren wanen. In Zoo Parc Overloon is de afgelopen periode een nieuwe diersoort geïntroduceerd: de Chinaparkiet. In Zoo Parc Overloon is de nieuwe lentespeurtocht ´Born to be Wild´ van start gegaan. De speurtochtformulieren zijn tot en met 11 mei verkrijgbaar aan de kassa voor € 1,50.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.