>24 mei P-Veluwe-dag

>De Provincie Gelderland gaf anderhalf jaar geleden samen met enkele natuur- en toeristische organisaties het startsein voor de aanleg van de zogenaamde P-Veluwe locaties. Deze kleinschalige gratis parkeerplaatsen zijn voor toeristen, recreanten en natuurliefhebbers een ideaal vertrekpunt voor een uitgebreide verkenningstocht van het grootste aaneengesloten natuurgebied van Nederland. Wie nader wil kennismaken met het fenomeen P-Veluwe kan op de publieksdag op zaterdag 24 mei de veelzijdigheid van de Veluwe persoonlijk komen beleven.
Vanaf de zes locaties die inmiddels zijn gerealiseerd, maken Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten belangstellenden wegwijs. De P-Veluwe publieksdag onderstreept de ongekende mogelijkheden die een P-Veluwe voor een actief Veluwe-avontuur biedt. De diverse wandel- en fietsexcursies op deze publieksdag geven een goede indruk van de natuurlijke schoonheid van de Veluwe. Daarbij blijven cultuurhistorische aspecten van de streek evenmin onderbelicht. De ontwikkelingen zijn te volgen op: www.develuwe.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.