>85.000 vakantiehuizen via Holidot.com

>Met inmiddels meer dan 85.000 vakantiehuizen in 35 landen maakt Holidot.com naar eigen zeggen een vliegende start. Holidot.com biedt vakantiehuizen te huur aan van Cofman.nl, Bungalow.net, Interhome, Villarenters.com, Eurorelais en Topictravel. Met diverse andere partijen zijn inmiddels overeenkomsten gesloten, waardoor het aanbod dagelijks wordt uitgebreid. Ook particulieren kunnen hun vakantiehuizen kosteloos te huur aanbieden op de site. Via een geavanceerd extranet kunnen zij hun gegevens zelf beheren en op elk gewenst moment de beschikbaarheid en tarieven aanpassen.
Holidot.com is een initiatief van Jan-Peter Cruiming en Anne de Vries, oprichters van de Nationale Vacaturebank.nl. Bezoekers kunnen accommodatie, prijzen en producten vergelijken vanuit een onafhankelijke bron. Aan het eind van dit jaar zullen er meer dan 500.000 hotels, 200.000 vakantiewoningen, 50.000 campings en 50.000 bed & breakfasts te boeken zijn.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.