>Belvilla wil Nederland uit tent lokken…

>>Belvilla wil Nederland uit tent lokken... 8Nietsvermoedende Nederlanders werden dit Pinksterweekend opgeschrikt door een merkwaardig fenomeen: op verschillende locaties in de Randstad en aan zee stonden opeens allerlei kampeertenten met een bord ‘Te Koop’ erop. Dat zorgde voor aardig wat oploopjes en grote verwarring. Naar nu blijkt is het een en ander op poten gezet door Belvilla, online verhuurder van vakantiehuizen. Belvilla wil de Nederlander de tent uit en het vakantiehuisje in. Samen met Speurders.nl is daarom een actie opgezet: iedereen die zijn tent via Speurders.nl verkoopt, maakt kans op een verblijf van één week in een vakantiehuis naar keuze in Europa. Zie voor meer informatie www.zetjetenttekoop.nl
Belvilla verzorgt voor 400.000 klanten per jaar een verblijf in een van de 12.000 winterse en zomerse vakantieaccommodaties in zeventien Europese landen. www.belvilla.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.