>Bijzonder druk weekend voor Keukenhof

>Parque KeukenhofImage via WikipediaNa een aarzelend Paasbegin heeft Keukenhof zichzelf omgetoverd in een veelkleurige schouw van wat de bollenbranche te bieden heeft. In totaal passeerden tijdens de Pinksterdagen vijftigduizend bezoekers de kassa’s van Keukenhof. “Traditiegetrouw kwamen de meeste buitenlandse bezoekers uit Duitsland, Groot-Brittannië en Frankrijk, terwijl ook tienduizenden Nederlanders onze kassa’s passeerden.” De vele activiteiten rond de Pinksterdagen zijn met enthousiasme ontvangen. Op Tweede Pinksterdag was het om zeven uur ’s morgens al een drukte van belang. We hadden uitstekende ervaringen met ons Vroege Vogels-programma en de belangstelling om bij het krieken van de dag te genieten van al het moois van Keukenhof was dit jaar groter dan ooit”, aldus Annemarie Gerards,pr manger.
Nog tot en met 18 mei is het Willem Alexander Paviljoen is het podium voor de grootste lelieshow ter wereld. Voor consument en vakman wordt hier de crème de la crème van lelies getoond: alle gangbare variëteiten en vooral de nieuwste rassen.


Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.