>Boek over vliegangst en -plezier

>Journalist Ramon Stoppelenburg, bekend van zijn project Let Me Stay for a Day, heeft een boek samengesteld over vliegangst en -plezier. Hij heeft (bekende) Nederlanders laten vertellen over de emoties die boven komen bij vliegen: “Sommige mensen vinden het eng, anderen verheugen zich erop. De spanning vooraf, de hectiek van de luchthaven, het opstijgen en dalen. Twintig jonge, Nederlandse schrijvers werden er zo door geïnspireerd dat ze er een nieuw, sprankelijk en verrassend verhaal over schreven. Over verdachte medepassagiers, aantrekkelijke stewardessen, vliegangst en reizen in stijl, maar ook over uitzichtloze relaties, spannende ontmoetingen en weggevlogen dromen. Fasten your seat belt! is de ultieme zomerbundel om op reis of thuis lekker in weg de dromen. ” www.fastenyourseatbelt.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.