>Broekhangen tijdens Landmachtdagen

>De Koninklijke Landmacht opent dit jaar haar deuren op zaterdag 31 mei en zondag 1 juni op de Ruyter van Steveninckkazerne in Oirschot. Tijdens deze Landmachtdagen is ook de Defensie Topsport Selectie (DTS) aanwezig met een stand en clinics. De DTS lanceert deze dagen het “camouflagebroekhangen”. Dit jaar is het thema van de Open Dagen innovatie. Daarom heeft de DTS deze Oudhollandse krachtactiviteit in een innovatief jasje gestoken, door gebruik te maken van een hightech installatie- en computersysteem. Tijdens de Fanny Blankers Koen Games in Hengelo is het spits afgebeten voor deze competitie, die een groot succes was.
Bokser en wachtmeester van de marechaussee Hüsnü Koçabas begeleidt samen met zijn boksende collega’s het camouflagebroekhangen in de DTS-stand. Tevens verzorgen zij enkele sportieve boksclinics. Koçabas daagt jong en oud uit om het tegen hem op te nemen. De winnaars verdienen een ritje in een Leopard II tank.
Landmachtdagen

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.