>Duurzaamheidsprijs naar Bonaire

>French Angelfish with dive boat in background.Image via WikipediaOp de 10e Caribische Conferentie voor Duurzaam Toerisme heeft het Marine Park Bonaire de ‘Sustainable Tourism Award’ gewonnen. Gezaghebber Domacasse van Bonaire nam de award in ontvangst. “We dagen de wereld uit ons voorbeeld te volgen. Wij zijn het verplicht aan de generaties na ons,” zei hij in zijn dankwoord.
Al het water rondom Bonaire is Nationaal Park. Speervissen en ankeren is verboden. In combinatie met de unieke ligging van het Bonaire ten opzichte van de golfstroom in de Caribische Zee, maakt dit Bonaire tot een eldorado voor tropische vissen. Meer dan 350 verschillende soorten zijn in de wateren rondom Bonaire te vinden. Meer informatie over Bonaire: www.tourismbonaire.com
Meer informatie over de Nationale Parken Bonaire: www.stinapa.org


Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.