>Eden-Hotels geven voor goed doel

>>Eden-Hotels geven voor goed doel 9Zestien Eden-hotels in Nederland nemen deel aan het initiatief ‘The Giving Room’ van de internationale Preferred Hotel Group. Hierbij is vier maanden lang 10% van de opbrengst van een speciaal aangewezen hotelkamer bestemd voor het goede doel. Van 1 mei tot en met 31 augustus kunnen gasten in een van de zestien hotels van Eden Hotel Group een nacht boeken in ‘The Giving Room’, een speciaal aangewezen kamer waarvan 10% van de opbrengst in deze gehele periode ten goede zal komen aan het goede doel. De gast betaalt niet méér voor de kamer dan gebruikelijk, maar kan wel speciaal naar deze kamer vragen. Bij dit wereldwijde initiatief kiezen de deelnemende hotels zelf voor het bewuste goede doel. In het geval van Eden Hotel Group is dat ‘The Hunger Project’. De opbrengst zal worden verdubbeld door John Ueberroth, eigenaar van Preferred Hotel Group. Het idee van ‘The Giving Room’ ontstond in 2006 in Hotel Derek in Houston, Texas. Het concept kreeg zoveel bijval van de gasten, de medewerkers en de plaatselijke bevolking, dat Preferred Hotel Group, waarbij Hotel Derek is aangesloten, al snel besloot dit initiatief te ‘adopteren’. www.edenhotelgroup.com en www.thehungerproject.nl

0

One Response

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.