>Gehandicapten langs mooiste plekken Amsterdam

>Flag of Amsterdam.Image via WikipediaTata Consultancy Services (TCS), een onderneming in IT-dienstverlening, bedrijfsoplossingen en outsourcing, gaat een tram sponsoren die speciaal is ontworpen om ouderen en gehandicapten veilig en comfortabel door toeristisch Amsterdam te vervoeren. De volledig aangepaste tram met rolstoelliften, instelbare stoelen en airconditioning maakt een uitgebreide rondrit langs de unieke attracties van Amsterdam. Volgens Liselotte de Koning, directeur Rode Kruis Amsterdam, is de tram bedoeld om Amsterdam nog toegankelijker te maken voor inwoners en toeristen die anders de kans niet krijgen om de stad vanuit het openbaar vervoer te ervaren.
“Het is ons streven om de obstakels weg te halen die ouderen en gehandicapten maar al te vaak van de rest van de maatschappij scheiden. We zijn bijzonder verheugd dat TCS heeft besloten om de Red Crosser te sponsoren, zodat mensen die anders noodgedwongen thuisblijven nu net als iedereen vanuit de tram van de bezienswaardigheden in Amsterdam kunnen genieten,” vertelt ze


0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.