>Gnoes heten nu Nick & Simon

>Nick en Simon zijn geboren in Safaripark Beekse Bergen. De twee jonge gnoes zijn vernoemd naar het Volendamse zangduo dat momenteel een hit scoort met ‘Rosanne’. Helemaal toevallig is de vernoeming niet: op zondag 1 juni zijn Nick & Simon speciale gasten tijdens het feest rondom het veertig jarig bestaan van Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Naast een optreden verzorgt het duo ook een exclusieve bussafari voor veertig prijswinnaars. De kaarten hiervoor worden volgende week vergeven via een ludieke actie op Radio 10 Gold.
De jonge dieren zijn in Safaripark Beekse Bergen te zien langs de wandelroute, maar ook tijdens de bus- en autosafari. Exclusief op zondag 1 juni trakteert het park alle bezoekers op een toepasselijke 40% korting op de standaard entreeprijs. Op de feestdag staan ook verschillende andere activiteiten gepland. Meer informatie is te vinden op www.beeksebergen.nl.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.