>Icelandair strijdt tegen borstkanker

>>Icelandair strijdt tegen borstkanker 13De tax free winkel van Icelandair, Saga Boutique, neemt deel aan een speciale campagne om het IJslands kanker fonds te sponseren. De campagne ‘On Everyone´s lips’ is 29 april van start gegaan. Een deel van deze campagne bestaat uit de verkoop van speciale Yves Saint Laurent gouden lipgloss aan boord van alle Icelandair vluchten. Alle winst van de verkoop van dit product wordt besteed voor de aanschaf van nieuw diagnose materiaal welke vervangen dient te worden. 10 Bekende IJslandse dames hebben als eerste de lipgloss ontvangen, wat symbool staat voor de 1 op de 10 IJslandse vrouwen die met borstkanker te maken krijgen. Het motto voor deze campagne is: ‘Hoe eerder borstkanker gediagnoseerd wordt hoe beter’. Een Icelandair stewardess is het gezicht van de campagne. Alle tijd en moeite die gepaard is gegaan met de promotie van deze campagne is gedaan in de eigen tijd van alle betrokkenen. Tevens zal tijdens de verkoop van dit product niet alleen de winst, maar ook de commissie van de stewardessen voor dit product volledig aan deze campagne gedoneerd worden. De speciale Yves Saint Laurent lipgloss is te koop aan boord van de Icelandair vluchten tot en met 31 augustus 2008.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.