>Internettoeging in Thalys

>Thalys trains with service to Belgium, the Netherlands and GermanyImage via WikipediaThalys biedt zijn klanten breedbandinternet aan aan boord van de hoge snelheidstrein. Breedbandinternet op het hele Thalys-netwerk in België, Frankrijk, Duitsland en Nederland is nu een commerciële realiteit. 25 procent van de treinstellen is inmiddels al uitgerust. Vanaf de herfst van 2008 geldt dat voor het voltallige park. De invoering van de Wi-Fi-dienst door Thalys beantwoordt tegelijkertijd de verwachtingen van de zakelijke klanten, voor wie de trein voortaan dezelfde faciliteiten biedt als op kantoor, en van de vrijetijdsreizigers voor wie de reiservaring nu nog interessanter wordt. “Het is onze ambitie om ons dienstenaanbod voortdurend uit te breiden om zo te voldoen aan de nieuwe behoeften en de evoluerende verwachtingen van de reizigers: met Thalys is het altijd anders reizen”, zegt Jean-Michel Dancoisne, CEO van Thalys International. “NS Hispeed en Thalys staan voor snelheid en gemak. We zoeken voortdurend naar nieuwe services voor onze klanten. Draadloos Internet in de trein sluit hier perfect op aan en is een optimale service waarmee reizigers hun reistijd nuttiger en nog aangenamer kunnen besteden”, zegt Linda Schulte, hoofd Marketing NS Hispeed.


0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.