>Kenia maak zich op voor het nieuwe seizoen

>Na een roerige start in het begin van dit jaar gevolgd door de jaarlijkse regentijd in april en mei maakt Kenia zich op voor het nieuwe seizoen. Het toerisme is één van de belangrijkste inkomstenbronnen en werkverschaffers in Kenia, met een BNP van bijna 14%. Veel Nederlandse en Belgische reisorganisaties bieden Kenia als toeristische bestemming aan. In 2007 bezochten bijna 48.000 toeristen uit de Benelux Kenia. Tijdens en na de rellen, die eind vorig jaar uitbraken als gevolg van de herverkiezing van president Kibaki, daalde het toerisme naar Kenia drastisch en ontstond er een negatief reisadvies. Nu het weer rustig is in Kenia, is dit reisadvies opgeheven en hebben tal van reisorganisaties scherpe aanbiedingen om het toerisme weer in het zadel te krijgen. www.magicalkenya.com; Op www.reisnavigator.nl/afrika/kenia staat een onafhankelijk overzicht van alle reisorganisaties in Nederland die reizen naar Kenia verzorgen

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.