>Keycamp doet Toscane in de aanbieding

>>Keycamp doet Toscane in de aanbieding 9Keycamp heeft een aanbod voor stellen zonder kinderen die niet gebonden zijn aan de schoolvakanties. Voor het voor- en naseizoen van 2008 zijn met name de avontuurlijke en ontspannende reizen naar Florida en de romantische rondreis door Toscane aanraders. Keycamp geeft tot maximaal 7 gratis overnachtingen weg aan mensen die een reis boeken die geheel valt voor 28 juni of na 30 augustus 2008. Naast de gratis nachten bij boeking buiten het hoogseizoen is ook het boeken van een tweede vakantie erg aantrekkelijk. Gasten die een extra vakantie boeken in april, mei of juni ontvangen 20 procent korting.
Reisliefhebbers zullen smullen van de Keycamp rondreis door Toscane. Rustig reizen door het karakteristieke romantische Toscaanse landschap wordt afgewisseld met onvergetelijke bezoeken aan romantische steden zoals Florence, Siena en Pisa. Ook een dagje naar het prachtige eiland Elba is mogelijk met een overtocht vanuit de haven van Piombino.
Met als motto ‘This is life’ biedt de campingreisorganisatie Keycamp al meer dan 30 jaar campingvakanties aan in luxe bungalowtenten, stacaravans en chalets die op de ruim 100 topcampings in Europa staan. www.keycamp.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.