>Kom we fietsen de wereld om!

>>Kom we fietsen de wereld om! 8Huis en haard verkopen, banden oppompen en gaan. Dit besluit nemen Peter Mak en Karin van Toor in 2002. Ze willen de wereld ontdekken vanaf de fiets. Fietsen op het dak van de wereld lijkt hun de ultieme uitdaging. En dat hebben ze geweten… Overmeesterd door twijfels, ziekte en slapeloze nachten en in de weg gezeten door tegenwind, sneeuwstormen, tientallen rivieren en wegen vol stenen en zand vragen ze zich af of dit is wat ze wilden. Het boek ‘Over alle grenzen’ is hun fascinerende verslag van de reis naar het einde van de wereld in China, Tibet en Nepal. Peter Mak (1960) is een echte wereldfietser. Samen met Karin van Toor (1961) besloot hij om alle aardse en materiële zekerheden los te laten en de vrijheid te kiezen. Sinds die tijd doorkruisen ze woestijnen, beklimmen heuvels en bergen, en ontmoeten veel bijzondere mensen en dieren. Prijs € 19,95

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.