>Leren ontspannen in de Pyreneeën

>Baden in heilzaam bronwater, yoga beoefenen en gemasseerd worden in het prachtige, ruige en onbedorven berglandschap aan de rand van de rivier de l‘Aude. Midden in de Pyreneeën ligt “Les Sources”, een honderd jaar oude villa, omringd door het ruige landschap. De combinatie van het heilzame mineraalrijke water waar de streek bekend om is, en het ruige landschap maken “Les Sources” een oase van rust in het hedendaagse jachtige leven. Het ongeveer honderd jaar oude etablissement is onlangs volledig gerenoveerd en van alle comfort voorzien. Les Sources beschikt over maar liefst 5 bronnen (40°C) met heilzaam mineraalrijk water en heeft faciliteiten om binnen én buiten (onder de sterrenhemel..) te baden. Van mei tot en met augustus kunnen er diverse cursussen gevolgd worden. De cursussen yoga en massage brengen lichaam en geest weer in balans. De locatie is perfect voor groepen tot tien personen. Maar ook families met vrienden en kinderen zijn welkom. In de directe omgeving van Les Sources zijn er diverse wandelroutes en kan men de nabijgelegen grotten van l’Agazou bezoeken. www.les-sources.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.