>Lourdes viert feest

>Tot 8 december 2008 viert Lourdes het Jubeljaar. In dit jaar worden er diverse festiviteiten georganiseerd die een bezoek aan Lourdes nog interessanter maken. Maar wist u dat de stad door haar ligging ook veel vermaak biedt aan natuurliefhebbers en sportievelingen? De nieuwe website www.lourdes2008.com biedt ook een gedeelte waar bezeozkers alle gewenste info over Lourdes en omgeving kunnen bekijken. Lourdes is het meest bezochte pelgrimsoord van de wereld met ongeveer 6 miljoen bezoekers per jaar, uit meer dan 140 verschillende landen. De stad heeft zich in de loop der jaren kunnen aanpassen aan talloze toeristische en geestelijke ontwikkelingen. Met een aanbod van meer dan 230 hotels is Lourdes de stad met het op één na grootste hotelbestand van Frankrijk. In 2008 viert Lourdes de 150e verjaardag van de verschijningen van de Maagd Maria. Dit jaar wordt het Jubeljaar genoemd. Tijdens het Jubeljaar worden er feesten, bedevaarten en diverse andere activiteiten georganiseerd. Het programma van het Jubeljaar kunt u downloaden via www.lourdes2008.com. Deze website kunt u eerst instellen op Nederlandstalig door op de Nederlandse vlag rechtsboven te klikken.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.