>Maak je eigen Mickey Mouse-oren

>Like many funny animal characters, Mickey Mouse wears clothes, stands on two legs, has prehensile hands, and talksImage via WikipediaBeide Disneyland-parken in de Verenigde Staten hebben sinds kort winkeltjes waar gasten Mickey Mouse-oren kunnen maken naar hun eigen smaak.
De twee oren op het halfronde capje zijn inmiddels wereldberoemd; er zijn er miljoenen van verkocht. De klassieke, zwarte versie kreeg bekendheid door het populaire televisieprogramma The Mickey Mouse Club, dat van 1955 tot en met 1996 op de Amerikaanse televisie werd vertoond, en doordat het opmerkelijke hoofddeksel al sinds decennia wordt verkocht in de Disney-parken.
Sinds kort zijn zowel in het Magic Kingdom bij Orlando als in Disneyland in Anaheim ‘workshops’ geopend waar bezoekers hun eigen Mickey Mouse-hoedje kunnen samenstellen. Er is keus uit negentien verschillende caps, evenzoveel verschillende oren en een groot assortiment applicaties, die op het hoofddeksel gestreken kunnen worden. Kinderen kunnen oren maken met thema’s als prinsessen, piraten, vakantie en verjaardag. Het kan nog gekker: bijvoorbeeld Mickey Mouse-oren van bont, beplakt met juwelen en zelfs met holografische afbeeldingen. (Bron: Parkplanet)

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.