>Mini-cruise naar Kylie Minogue

>Image created of Kylie Minogue during the Showgirl concert in Sportpaleis, Antwerp, Belgium.Image via WikipediaZangeres Kylie Minogue verzorgt op donderdag 24 juli een optreden in Newcastle. Fans kunnen met DFDS Seaways naar dit concert. De ferrymaatschappij organiseert een speciale 4-daagse concertcruise, inclusief een toegangskaart voor het concert. Terwijl de Princess of Norway koers maakt richting Engeland, genieten muziekliefhebbers al van het ‘voorprogramma’ aan boord. Het arrangement is te boeken vanaf € 199,- per persoon, inclusief overnachtingen aan boord, uitgebreid avondentertainment en een hotelovernachting in Newcastle.
Tijdens de 4-daagse concertcruise, vertrek op woensdag 23 juli vanuit IJmuiden, zijn twee nachten aan boord en één nacht in het stijlvolle Quality Hotel (of hotel naar keuze) inbegrepen. Boeken van de speciale concertcruise kan via dfds.nl. Op de website vindt de reiziger tevens alle informatie over de hutaccommodatie aan boord, restaurants en maaltijden en een uitvoerige beschrijving van alle faciliteiten aan boord. Boeken kan ook via tel. 0255 – 546688. Boeken kan tot 1 juni.


Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.