>Nieuwe horeca in Dierenpark

>Het terras van het safarirestaurant van Dierenpark Emmen is totaal vernieuwd. Wie daar even wil pauzeren, waant zich direct helemaal in Afrika. Niet alleen het uitzicht op giraffen, zebra’s en neushoorns brengt de bezoekers van het park in de juiste stemming, ook het terras zelf lijkt zo uit de Serengeti te komen. Maar liefst twee kilometer houten balken (met FSC-keurmerk) waren nodig om die Afrikaanse sfeer te verkrijgen.
Het nieuwe terras is aanzienlijk uitgebreid en brengt de bezoekers nog dichter bij de dieren. Het biedt de mogelijkheid om oog in oog met giraffen te lunchen of van een kopje koffie te genieten terwijl de zebra’s vlak langs de balustrade draven.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.