>Nieuwe luxe in Radisson SAS Hotels

>Formule I piloten zullen in september de eersten zijn om het resultaat van de intensive verbouwingswerken in het Radisson SAS Balmoral Hotel in het Belgische Spa te ontdekken. Het Radisson SAS heeft een lange geschiedenis – eens de thuis van koningen en later van vermaarde formule 1 piloten wiens handtekening nog steeds op het plafond prijkt van de bar om de herinnering aan hun verblijf levend te houden, is aan vernieuwing toe. De huidige hotelcapaciteit wordt uitgebreid van 89 naar 106 kamers en suites. De bestaande kamers worden volledig vernieuwd en binnenkort zullen de gasten verwelkomd worden in gloednieuwe kamers in hedendaagse stijl met natuurlijke materialen en comfort zoals een Radisson SAS biedt. De nieuwe executive kamers zullen uitgerust worden met houten vloeren en een totaal vernieuwde badkamer. De gasten zullen zich dicht bij de natuur voelen en de frisse lucht van ecologisch geverfde muren en uitstootvrije houten meubels en parket inademen terwijl ze genieten van het comfort van dit vier sterren hotel. Het renovatieproject bevat ook een totaal nieuw welness en spa centrum met persoonlijke behandelingskamers en ontspanningsruimtes, gegroepeerd rondom het nieuwe binnenzwembad. www.radissonsas.com.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.