>Pirate Lagoon nieuwe attractie Legoland

>NederlandImage by ianus via FlickrIn 2008 viert LEGOLAND in het Deense Billund, Zuid-Jutland, haar 40-jarig bestaan.
Bij de opening dit seizoen is ook een nieuwe attractie geïntroduceerd: Pirate Lagoon. Deze waterattractie in de open lucht moet de grote publiekstrekker van 2008 worden. Pirate Lagoon geeft LEGOLAND een nieuwe spelbeleving, namelijk op het water. De nieuwe attractie beslaat een oppervlakte van 8000 m2. De Pirate Splash Battle daagt volwassenen en kinderen uit om zeeslagen te overwinnen, met piratenschepen die voorbij varen als tegen- stander. In de Pirate Skipper School kunnen kinderen kapitein op hun eigen radiografisch bestuurbare piratenschip worden. Kortom: LEGOLAND komt met een zee aan spannende activiteiten en interactieve uitdagingen voor jong en oud. (lees de reportage van Elke Dag Vakantie.nl over Legoland)
Meer informatie over LEGOLAND


Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.