>Rhodondendronpracht in Arcen

>Bezoekers van Kasteeltuinen Arcen kunnen zich de komende weken in de Rhododendrontuin laten verleiden door de verfijnde kleuren van meer dan honderd verschillende rhododendronsoorten. De rhododendrons staan in bloei en zijn dit jaar overvloedig gevuld met prachtig gekleurde bloemen.
Honderden witte, roze en paarse rhododendrons staan bij het Kasteel in bloei. Samen zorgen ze voor een zacht kleurenpalet in de rhododendrontuin. De komende weken kunnen bezoekers hier nog volop van genieten. Vanaf de vlonders in deze tuin hebben bezoekers naast de bloemenpracht tevens een bijzonder uitzicht op de achterzijde van het Kasteel en het sfeervolle grachtenterras.
De romantische Rhododendrontuin van Kasteeltuinen Arcen bevindt zich aan de achterzijde van het Kasteel. Deze tuin wordt daardoor nogal eens als ‘vergeten hoekje’ van het park bestempeld.
Wie van dit prachtige tafereel in de Rhododendrontuin wil genieten, moet snel zijn! De rhododendrons zorgen voor een kortstondige explosie van kleuren en staan slechts nog enkele weken in bloei. Openingstijden: mei t/m september 10.00-18.00, oktober t/m april 10.00-17.00. www.kasteeltuinen.nl.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.