>Romantische hotels in Navarra

>Heerlijke pinchos en wijnen, aangename temperaturen, een prachtige natuur, Middeleeuwse dorpen en romantische hotelletjes vormen het decor van de Noord-Spaanse regio Navarra. Overnachtend in het kasteel van Olite, lijken de tijden van ridders en jonkvrouwen hier weer tot leven te komen. Het is een onverwachte, maar ideale bestemming voor een romantische vakantie. De regio Navarra in Noord-Spanje staat niet bekend als de nummer één honeymoon bestemming, maar de ongerepte natuur, indrukwekkende kastelen en onontdekte dorpjes geven het gevoel samen alleen op de wereld te zijn.
Om het romantische gevoel compleet te maken is uitgebreid tafelen in Navarra een must.
De charmante accommodaties in Navarra zijn kleinschalig en nog relatief onontdekt door het toerisme. In de romantische parador in de Middeleeuwse stad Olite lijkt de tijd te hebben stil gestaan. Olite staat bekend om het majestueuze 15e eeuwse kasteel dat boven de stad uitrijst en de wijnroute die door het centrum van Olite loopt.
“Parador Olite” is gevestigd in een gerestaureerde vleugel van dit indrukwekkende kasteel, dat tegenwoordig een nationaal monument is. De Middeleeuwse stijl is terug te vinden in het interieur van het hotel, met prachtige glas in lood ramen, hemelbedden, gewelven en decoratieve details.
Ook ideaal voor de romantici, zijn de “Nobles del Reyno” ofwel “de Nobelen van het Koninkrijk”. Deze 8 verschillende hotels verspreid over de hele regio zijn van 3 en 4 sterren niveau en doen hun naam alle eer aan. De hotels zijn selectief gekozen op grond van originaliteit, comfort en gastvrijheid. Daarnaast zitten alle hotels op locaties die deel uitmaken van het historisch erfgoed, of die gebouwd zijn in de traditionele architectuur van de regio.
www.turismo.navarra.es | www.parador.es | www.noblesdelreyno.com

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.