>Shrek in ‘ 4-D’ in Movie Park

>Het beroemde tekenfilmkarakter Shrek, bedacht door Dream Works Animation SKG, Inc. is te zien in Movie Park Germany nabij Bottrop/Kirchhellen, een uurtje over de grens bij Arnhem. Het wereldberoemde groene monster schittert er in een 4-D-film. Het Shrek-theater in het Duitse film- en entertainmentpark is het eerste in Europa.
Het groene monster Shrek is, sinds de verschijning van de eerste gelijknamige film in 2001, uitgegroeid tot een wereldster. Samen met zijn vrouw Fiona en de pratende en zingende ezel Donkey beleeft hij de spannendste avonturen.
Movie Park Germany presenteert nu een 4-D-film die de avonturen van Shrek en zijn naasten nóg spannender maakt. Dankzij de speciale effecten en de bewegende stoelen kunnen toeschouwers de avonturen niet alleen horen en – door een 3-D-bril – zien, maar ook voelen. De vijftien minuten durende film is alleen in MoviePark Germany met speciale effecten te zien en wordt vertoond in het Nederlands, Duits en Engels.
Movie Park Germany bestaat ruim tien jaar en is sinds 2004 onderdeel van de StarParks Groep. Het familiepark, dat zich richt op de wereld van film en entertainment, biedt bijna 50 attracties voor groot en klein, waaronder een stuntshow, uitdagende achtbanen en evenementen als de Hollywood Summer Nights en het Halloween Horror Feest. In 2007 opende Movie Park Germany het eerste Nickland van Europa. Nickland is zo succesvol dat het in mei 2008 uitgebreid wordt met acht nieuwe attracties.
Movie Park Germany is in 2008 van 15 maart t/m 2 november geopend. Informeer goed naar de openingstijden: op sommige dagen in het voor- en naseizoen is het park alleen opengesteld voor speciale groepen. De entreeprijs is € 26 voor kinderen en senioren, en € 30 voor volwassenen.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.