>Spannend: rondreis door VS

>City Hall, Beverly Hills, California, USAImage via WikipediaWandelen over de beroemde Walk of Fame, oog in oog metimponerende roofdieren en aan de rand van immens steile kliffen. Een rondreis langs de Westkust van de Verenigde Staten zorgt elke dag voor een nieuw avontuur. Het gebied herbergt een groot aantal Nationale Parken. Dus trek je wandelschoenen maar vast aan! Met een huurauto en een Nationale Parken Pas kun je gaan en staan waar je wilt. Als startpunt is Los Angeles zeer geschikt. Uit het vliegtuig stap je direct in een wereld, die vooral bekend is van films en televisie, met onder meer Beverly Hills en de Universal Studios. In de verte zijn de grote witte letters ‘Hollywood’ te zien. Na een dagje LA begint de tocht langs de Nationale Parken. Van de drukte, de chique winkels en hoge gebouwen beland je in een hele andere wereld, waar stilte en natuur hoogtij vieren. (Lees het hele verhaal bij Reisradar)


Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.