>Spelletjes voor onderweg

>>Spelletjes voor onderweg 9De gouden regel is: het beste spelletje is eenvoudig, maar verveelt nooit. Rolit van speelgoeddistributeur Goliath is daar – volgens de producent zelf – een uitgelezen voorbeeld van. Dit spel, dat gespeeld kan worden door twee tot vier personen, heeft eenvoudige spelregels, maar boeit ook de doorgewinterde spelletjesfanaat.
Een lange reis naar een verre vakantiebestemming kan vooral voor kinderen een flinke beproeving zijn. Spelletjes op de achterbank zijn dan een ideaal tijdverdrijf. Goliath, gespecialiseerd in het uitgeven van gezelschapsspelletjes die rond de twintig minuten duren, heeft het slim aangepakt door favoriete spelletjes nu ook in reisformaat uit te geven.
De spelstukken van Rolit zijn vierkleurige balletjes; voor elke speler een eigen kleur. Het spelbord toont een rooster van 8×8 vakken. In de middelste vier vakken worden vier Rolit-ballen met verschillende kleuren naar boven geplaatst. Het doel van het spel, dat wordt gespeeld in de richting van de klok, is om te zorgen dat er zoveel mogelijk balletjes met je eigen kleur op het speelveld komen te liggen. www.goliathgames.com

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.