>Spoorwegmuseum zoekt energiekste kind

>Op 28 juni start Hoogspanning in Het Spoorwegmuseum in Utrecht. Voor de nieuwe tentoonstelling over 100 jaar elektrische treinen is het museum op zoek naar een hulpje voor Voltman. Bezoekers ontvangen kriskras door het museum opdrachten van deze superheld, met als doel de stroomstoring bij de treinen te verhelpen. Voltman is speciaal voor de opening van de tentoonstelling op zoek naar een energiek kind die hem wil assisteren. Kinderen tot 12 jaar die mee willen dingen naar de eretitel Minivolt, een bijbehorend tenue en een jaarlang gratis het museum in willen, kunnen hun energiekste foto (handstand doen, knutselen etc.) insturen naar voltman@spoorwegmuseum.nl vóór 17 juni. Een kleine toelichting waarom hij/ zij recht heeft op de titel Minivolt, is een pré. De 10 leukste inzendingen worden uitgenodigd om naar de opening te komen op zaterdag 28 juni. De winnaar wordt daar bekend gemaakt en mag samen met Voltman de tentoonstelling openen.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.